ACTUALITAT  

Pepelu, el jugador de camp amb més minuts de LaLiga

Per Mauro Pérez · 26 Abril, 2024

 La recent derrota a casa contra el Reial Betis, el València CF es manté ferm en la seua cerca per assegurar llocs europeus en LaLiga. En esta batalla per europa, una figura s’erigeix com a fonamental en l’esquema de l’equip: Pepelu García.

El migcampista, fitxatge destacat de la temporada, ha demostrat ser un element vital en l’entramat tàctic de Rubén Baraja. Amb la confiança absoluta del tècnic, Pepelu ha sigut una presència constant en el terreny de joc, acumulant un impressionant total de 2.855 minuts disputats en la lliga, sent el jugador de camp amb major nombre de minuts de LaLiga, sense contar els porters, així com situant-se com el segon jugador amb més temps de joc en l’equip, només per darrere de Giorgi Mamardashvili.

Destacant també per la seua aportació golejadora des del punt de penal, Pepelu ha convertit sis gols en la temporada actual, tots ells des dels onze metres, la qual cosa ho consolida com un especialista en esta faceta del joc. El seu lideratge dins i fora del camp és innegable, sent titular en els 32 partits de LaLiga disputats fins a la data i contribuint de manera significativa al rendiment de l’equip. 

En una plantilla on la competència pels llocs és intensa, Pepelu destaca com un dels pilars indiscutibles del València CF. Al costat de Mamardashvili, Hugo Duro, Cristhian Mosquera i altres companys, forma part del nucli sòlid de jugadors que han sigut fonamentals en la campanya de l’equip fins al moment. El seu rendiment i dedicació el posicionen com un dels millors fitxatges dels últims anys per al club de Mestalla.