Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Rubén Baraja: “Estic desitjant que el mercat acabe ja”

Per Sergio Botella · 01 Septembre, 2023

Baraja ha atés els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant l’Alabés. En aquest últim dia de mercat, el ‘Pipo’ ha confirmat que el club li ha comunicat que continuen atents al mercat.

“El mercat continua obert. Estarem atents. És el que m’ha transmés el club. No valore res perquè no està el mercat tancat. No estic decepcionat amb el mercat perquè en les expectatives d’inici sabíem les dificultats econòmiques i la reducció del pressupost. Hi ha hagut coses que ens han costat, no ha sigut tasca fàcil. El mercat és difícil i amb la reducció econòmica del club dificulta més trobar els perfils que necessitàvem“.

Si poguérem incorporar a un jugador seria un banda. Volem generar competència”.

“Done la meua opinió sobre els perfils que puguem necessitar i a partir d’ací es busca. Jo no tome ni l’última decisió ni la primera”.

“Soc optimista per naturalesa. Espere que es tanque el mercat, però jo per la millora d’aquests xavals em mataré. Espere traure el seu màxim rendiment”.

A més, l’entrenador del València ha parlat de diferents temes relacionats amb la plantilla i el partit de demà:

“L’últim partit a casa de l’Alabés va ser de gran nivell i venen en bona dinàmica de l’any passat. Una de les claus és tractar de defensar bé”.

“Paulista té una xicoteta lesió, estem encara valorant la duració”.

“Tinc clar que l’equip està competint i que els jugadors creuen en el treball. No he vist cap equip en aquestes tres jornades amb l’entusiasme del València

Guillamon no ha tingut mai la porta oberta. Ara no està participant, però participarà i ens donarà moltes coses bones. És part del futbol”.

Yaremchuk té una trajectòria que li permet encaixar en el nostre perfil. És un jugador amb gol, finalització i mobilitat. Hem tingut varies situacions però ell era la nostra decisió final. Estic desitjant que se senta a gust i que siga important. I que marque gols, que és el que vull jo i tots els valencianistes”.

Yaremchuk i Amallah estàn en la convocatòria“.

“Quan tens una plantilla curta i jove, has de tindre unes premisses clares quant al que és important per a l’equip. El que estiga en el camp ha de donar-lo tot, ha d’eixir quasi en camilla”.