ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubén Baraja anuncia les baixes per al partit enfront el Betis

Per Alex Alfaro · 30 Septembre, 2023

El València CF visitarà este diumenge el Benito Villamarín, un estadi en el qual fa pocs mesos va firmar l´últim partit del curs 22/23 la salvació després d’una dramàtica temporada

Les baixes

“Hi ha alguns que estan per valorar per a veure si poden estar en el partit o no. Uns altres no estaran perquè tenen diagnòstic i ja sabem quina és la lesió que pateixen. Foulquier i Canós estan fora. Gayà està fora. Amallah està sancionat. Jesús està fora i Alberto també. Amb Thierry tenim dubtes i veurem demà. Tenim més baixes de l’habitual i en posicions específiques que són els dos laterals”

Lesions

“No. Això és una cosa que li pot passar a qualsevol equip. El Betis crec que té cinc o sis baixes, això és una cosa habitual en el futbol. Quan tens una plantilla més curta ho acuses més. Però nosaltres ara valorem que tot això podia succeir i ho acceptem com a part de la competició. Ens serveix com a estímul per a veure a jugadors en altres posicions, veure el seu compromís, podrem veure a jugadors que no han tingut tantes oportunitats. L’escenari serà perfecte, que és el Benito Villamarín. No cal pensar si un està, o no està. Cal afrontar el partit”

Rotacions

“Tractarem de refrescar a l’equip, perquè venim de dos partits molt exigents. L’últim amb 10 tota la segona part fent un esforç brutal. Buscarem aire fresc en algunes posicions com farà el Betis. També va jugar fa dos dies i haurà de moure. Tots els equips ficarem peces noves de jugadors preparats. Buscarem fer un bon partit”