Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso parla de tot en roda de premsa: fitxatge del 6, Paulista, Lato, Nández i el mercat

Per Alex Alfaro · 05 Gener, 2023

Gattuso ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit enfront del Cadis on ha deixat com sempre una gran quantitat de titulars sobre tots els temes que envolten al València C.F

Càdiz

“Juguem contra un equip que es defensa molt bé. Serà un partit molt complicat. Hem de jugar amb moltes ganes i intensitat. Sí no juguem 90-95 minuts serà complicat”

Fitxatje del 6

“El club sap el que hem de fer. En este moment no tinc temps per a estar sempre parlant de la mateixa cosa. El club sap el que ha de fer i no vull perdre un 2% de energia parlant de la mateixa cosa. No és correcte. Tot el que he de posar l’he de posar en el meu equip”

Baixes en l’entrenament

“Foulquier i Thierry estan bé. Tenim un problema amb Almeida amb una mica de febre. Veurem si pot estar amb nosaltres. És l’únic jugador que no ha estat hui”

Classificació

“No hem de mirar la taula. Hem de respectar el partit. És un partit important però hem de preparar-lo bé. Juguem a la nostra casa, amb la nostra afició i només cal pensar en el partit”

Paulista

“Gabriel em respecta i jo li respecte a ell. Soc l’entrenador i vull ficar sempre a l’equip millor. Ha de treballar i després jo he de decidir. Pense que això pot valdre amb tots els jugadors. Segurament Cristian també estava enfadat, m’agrada quan els jugadors s’enfaden i tenen una reacció per a treballar més”

Lato

“Jo no he dit que Toni no estava convençut de estar ací. Jo he dit que Toni acabarà la temporada ací perquè mai m’ha dit el contrari. L’altre dia va jugar amb gran professionalitat i pense que segurament no està content amb la proposta. Jo li dic tot al club el que jo pense, i sí després el club no ho fa ho jo he de respectar la decisió. Els diners no són meus, jo no puc fer res i no canviaré les coses que jo pense”

Jesús Vázquez

“Jesús ara mateix no és un problema. Toni no treballa de lateral esquerre, treballa en el migcamp o d’extrem Quan entra juga de migcampista. Pense que Jesús ha de jugar més minut, però té al nostre capità i pense que el millor era que sí que poguera jugar 10-15 minuts era millor que quedar-se ací i jugar només 10-15 minuts”

Por

“Jo tinc por del meu equip perquè moltes vegades tenim el partit de la mà i després passen coses i perdem. Tinc por de la mentalitat del meu equip, la por és això”

Kluivert

“Veig a Kluivert bé. Pot fer moltes coses millor, Kluivert genera més perill en la part final del partit. Pot jugar d’inici però amb la velocitat que té pot posar en dificultat en els últims minuts”

Almeida

“No se sí Almeida estarà demà però farem de tot per a recuperar al jugador”

Supercopa

“No hem treballat encara res sobre el partit contra el Madrid. Tenim temps per a preparar el partit de Supercopa”

Diakhaby

“No tinc cap contestació dels agents de Diakhaby. No puc parlar sobre tots estos temes perquè em lleva molta energia”

Jugador de 6

“En el cas d’una hipotètica baixa de Guillamón, el més preparat és Almeida. Sou increïbles, parleu d’Europa, i ara m’esteu dient que he d’agafar un futbolista del Mestalla. Si està Guillamón lesionat, el jugador que ha de jugar en eixa posició és Almeida, no Ilaix. Però el club sap que ha de fitxar en el mercat. Javi Guerra és un perfil molt bo però en aquest moment hem de buscar una altra cosa diferent, perquè és un salt molt alt per a ell”

Porteria

“Rivero sabia el seu rol i la seua posició. Tenia un porter com*Giorgi i hui he parlat amb ell. És normal que els jugadors s’enfaden quan no juguen. La meua porta està sempre oberta quan un jugador vol parlar amb mi. El problema és de l’entorn dels futbolistes que parlen amb vosaltres”

Nández

“Nández no és un pivot, és un jugador de força”