Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Ricardo Costa deixa de ser el director esportiu del Boavista després de sofrir una agressió

Per Pablo Marquez · 30 Gener, 2021

Després d’haver-se retirat com a futbolista, Ricardo Costa havia començat el seu treball com a director esportiu. El portugués estava treballant en el Boavista, equip que milita en la Lliga NOS. La situació de l’equip no és bona. El Boavista és l’últim classificat de la lliga i està en unes condicions molt complicades per a mantenir-se en primera divisió. L’equip només ha guanyat un partit esta temporada i va ser davant el Benfica el dos de novembre.

Les mirades i les crítiques han estat posades en Ricardo Costa, ja que és el director esportiu de l’equip. De fet, segons ha informat el diari AS, Ricardo Costa va sofrir una agressió en l’últim entrenament de l’equip. A més, ha rebut moltes amenaces per part dels seguidors del club portugués.

Esta situació ha sigut insostenible per a l’exjugador del València CF i ha pres la decisió de presentar la seua dimissió i abandonar el projecte. Ricardo Costa va emetre un comunicat, en el qual va explicar el que havia passat. El director esportiu va dir que era “un atemptat contra la integritat física”.

El més fort de tot és que el Boavista no ha realitzat cap comunicat condemnant els incidents que ha sofrit Ricardo Costa. Finalment, va ser una font del club qui, a través del diari portugués O Jogo, va condemnar els incidents i rebutjar la violència .