La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ribó qualifica els documents del València per al Nou Mestalla
,

Ribó qualifica els documents del València per al Nou Mestalla

COMPARTIR

Ahir el València va enviar nova documentació a les institucions valencianes per a poder reiniciar les obres del Nou Mestalla. Ara mateix, Meriton Holdings està a l’espera de l’aprovació del projecte per part de l’Ajuntament. i de la Generalitat Valenciana si vol mantenir els beneficis urbanístics. 

Durant les últimes setmanes, Lay Hoon ha treballat en València per a desbloquejar el Nou Mestalla, l’expresidenta del club valencià ha sigut enviada per Peter Lim per a poder resoldre el problema del camp. Ara, el València està en una posició més favorable que amb Anil Murthy. 

Les paraules de Joan Ribó

Hui, Joan Ribó ha sigut preguntat per la nova documentació enviada pel València CF. L’alcalde de la ciutat es va reunir el passat divendres amb Lay Hoon i van parlar sobre les exigències de l’Ajuntament i les pretensions de Meriton a l’hora d’acabar el camp. Segons esports migdia, estes han sigut les declaracions de Joan Ribó. 

El València va presentar un esborrany de les conclusions de la reunió. Els documents presentats pel Valencia compleixen amb el que vam parlar. Ara el València el que ha de fer és presentar projectes.  La idea dels 66.000 més 4.000 està bé i hem de tirar endavant. Si es compelix la llei, hem de tirar endavant i fer-lo ràpid. 

La caducitat de l’ATE

Lay Hoon explicà a roda de premsa els quatre punts que li demanà la Generalitat per a mantindre els beneficis urbanístics, tot i que la caducitat de l’ATE és imminent. La presència de la singapuresa a València era principalment per a evitar esta situació, però arribà massa tard, ja que el procés de caducitat és una realitat.