ACTUALITAT  

Hugo Duro, Pepelu i Fran Pérez a la vora de la suspensió

Per Mauro Pérez · 07 Maig, 2024

El polèmic gol anul·lat a Diego López durant el partit entre el València CF i l’Alabés no sols va deixar seqüeles en el marcador, sinó que també va portar amb si una preocupació addicional per a l’equip dirigit per Rubén Baraja. El davanter de l’equip, Hugo Duro, va ser amonestat amb una targeta groga per l’àrbitre Melero López a causa de la seua protesta després de la decisió d’invalidar el gol.

La situació s’agreuja pel fet que esta amonestació situa a Duro a la vora de la suspensió, acumulant quatre targetes grogues en la temporada. Esta última targeta se suma a les anteriors, i si el davanter rep una cinquena amonestació, haurà d’enfrontar una sanció que el deixaria fora d’acció durant un partit.

La frustració de Duro és comprensible, especialment després de la controvèrsia generada pel criteri arbitral inconsistent, com es va evidenciar en la recent jugada del Barcelona a Montjuïc. La disparitat en la interpretació de les jugades deixa a jugadors com a Duro en una posició vulnerable, arriscant la seua participació en futurs partits.

A més, la situació s’agreuja pel fet que tant Duro com Pepelu són els únics jugadors del València que han disputat tots els partits de Lliga fins a la data. Amb ells dos en risc de suspensió, l’equip enfronta la possibilitat d’haver de prescindir de dos de les seues peces clau en un moment crucial de la temporada. A ells se suma també Fran Pérez, qui compta amb 4 targetes grogues.