Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Joan Ribó: “No som partidaris d’allargar l’ATE”

Per Josep Prats · 22 Febrer, 2021

El Nou Mestalla és un problema molt gran per a Meriton Holdings en el València CF. Com s’ha informat en els mesos anteriors, l’Ajuntament de València ha pres la decisió de no prorrogar l’ATE, la qual caduca en el mes de maig. Per a evitar açò, Peter Lim sap que ha de presentar un projecte sòlid per a poder començar les obres del Nou Mestalla.

Joan Ribó ha atés als mitjans de comunicació en una roda de premsa, en la qual presentava la nova pàgina web de l’Ajuntament. L’alcalde de València ha sigut preguntat per la notícia que indica que Meriton Holdings té la intenció de reiniciar les obres del Nou Mestalla. Joan Ribó ha indicat este dilluns que “quan veja actuacions concretes” en eixa direcció estarà “encantat” que es produïsquen.

JOAN RIBÓ DESCONFIA DE LES INTENCIONS DE PETER LIM AMB EL NOU MESTALLA

“Com a Sant Tomàs, quan veja actuacions concretes en esta direcció estaré encantat“, ha asseverat. Per esta raó, Joan Ribó desconfia que Peter Lim tinga la intenció de reiniciar les obres del Nou Mestalla, les quals estan parades des de l’any 2009. Igualment, ha destacat que l’Ajuntament continua “demanant al València CF que complisca amb els seus compromisos i amb les seues obligacions en un temps que s’acaba”.

Ribó ha ressaltat referent a això que el consistori no és partidari de prolongar l’ATE –Actuació Territorial Estratègica– que estableix el calendari de venda dels terrenys de l’actual estadi de futbol i el trasllat al nou. La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha comentat en entrevistes anteriors, que l’Ajuntament no prorrogarà l’ATE.

L’AJUNTAMENT NO TÉ LA INTENCIÓ DE PRORROGAR L’ATE

Joan Ribó, que ha comentat que està “llegint coses en premsa” sobre este assumpte, ha matisat que ell no té “una participació directa en aquest tema”. L’alcalde ha subratllat que la posició de l’administració municipal “és molt clara” sobre este projecte i demana a Meriton Holdings que complisca amb els terminis estipulats anteriorment. Joan Ribó va explicar que:”No som partidaris de prolongar l’ATE i continuem demanant al València CF que complisca amb els seus compromisos i amb les seues obligacions en un temps que s’acaba“.

Preguntat per si el reinici d’estes obres podria ser “un globus sonda” i per si creu al club esportiu, Ribó ha exposat: “A això no sé respondre”, al mateix temps que ha assegurat que estarà “encantat” quan veja que s’avança en este camí. “Com a Sant Tomàs, quan veja actuacions concretes en aquesta direcció estaré encantat”, ha dit.

Així mateix, el responsable municipal ha declarat que quan li diuen que “es farà” alguna cosa, creu que el que se li transmet “no és una cortina de fum sinó que és una voluntat que es faça” alguna cosa. “Si passat un temps no es fan estes actuacions, haurem de dir que el que es deia no estava ajustat a la realitat“, ha afegit.