La millor informació del ValènciaCF en valencià

Reunió entre els agents de Guillamon i el València per a la seua renovació
,

Reunió entre els agents de Guillamon i el València per a la seua renovació

COMPARTIR

En juny de 2023 una gran quantitat dels jugadors que formen part de la plantilla acaben contracte. Este és el cas d’Hugo Guillamon. El jove futbolista està pendent del seu futur, perquè encara no ha renovat. 

Guillamon prop de renovar

Hui s’ha produït una reunió entre els agents d’Hugo Guillamon i el València en les oficines del club. Segons ha informat el periodista del diari AS Nacho Sanchis, Hugo Guillamon renovarà fins a l’any 2026. A més d’açò, el jove jugador tindrà una millora considerable del seu salari. 

Els agents d’Hugo Guillamon han estat més de dos hores reunits amb el València. Les dos parts estan molt pròximes d’arribar a un acord i podria fer-se oficial en breus. D’esta forma, el club aconsegueix renovar a un jugador que ha crescut molt este any. 

Guillamon migcampista

La passada temporada, José Bordalás va prendre la decisió de ficar a Hugo Guillamon al migcamp. Després del partit davant el Girona del passat diumenge, Gennaro Gattuso va confirmar que ell veia a Guillamon com un pivot, no com un central. Per tant, esta temporada jugarà en eixa demarcació.