ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les opcions del València per entrar en Europa: una derrota enfront de la Reial Societat el deixaria matemàticament fora

Per Joan Marc García · 16 Maig, 2024

El València es troba en un moment crucial en la seua cerca per aconseguir entrar llocs europeus, enfrontant-se a les 22.00 hores a la Reial Societat en el Reale Arena.

En l’últim partit de la jornada 36 de LaLiga EA Sports, l’equip dirigit per Rubén Baraja es troba en la necessitat imperiosa d’obtindre una victòria per a mantindre vives les seues esperances, ja que qualsevol altre resultat que no siga una victòria deixarà a l’equip fora de la lluita de manera definitiva.

Per a assegurar el seu ingrés a competicions europees, els de Baraja necessiten guanyar els tres pròxims partits, o almenys, aconseguir set de nou punts possibles, amb una d’eixes victòries ocorrent a Sant Sebastià, en cas contrari, perdrien l’avantatge en la mitjana d’enfrontaments amb la Reial Societat.

Per tant, el València està sota una pressió extrema per a obtindre una victòria en aquest partit i mantindre viva la possibilitat matemàtica d’aconseguir el sèptim lloc en la taula. No obstant, com s’ha observat en l’últim mes de competició, ha sigut sota esta pressió quan pitjor ha rendit l’equip de Baraja, veurem si això canvia al Reale Arena.