Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Reunió clau entre Gattuso i Diakhaby per a definir el seu futur

Per Alejandro Fernandez · 20 Desembre, 2022

Diakhaby encara no sap què serà del seu futur i Gattuso va voler seure a parlar amb ell per manera de conéixer les intencions i els pensaments del jugador guineà amb el seu futur.

L’entrenador del València s’ha reunit en els últims dies amb Diakhaby per tal de saber què pensa actualment el defensor sobre la possibilitat de continuar vinculat amb el club i acceptar la proposta que li va formalitzar el València. Gattuso va intentar convéncer al jugador que continue al projecte i de fer-li saber la importància que ell té en la plantilla.

Gennaro Gattuso com a títol és entrenador del València, però ell va més enllà, i executa més tasques com cridar a entrenadors d’altres equips per assabentar-se de la situació d’un jugador o també, rebre cridades d’equips que volen futbolistes del València. L’entrenador italià està molt conscienciat de mantenir una bona relació amb tots els jugadors que conformen l’equip, ja que considera que és una de les coses imprescindibles en un equip per afrontar els reptes.

Diakhaby té damunt la taula l’oferta de renovació del València i la proposta de l’Inter de Milàn per marxar cap a territori italià. El jugador ha fet un salt de qualitat i importància sobre el terreny de joc i el seu futur més pròxim passa per les seues mans.