ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Reunió clau a Munic per Mamardashvili

Per Alex Alfaro · 05 Juliol, 2023

El Bayern té en la llista a Giorgi Mamardashvili. Ara mateix, el club alemany està concentrat en altres moviments, però el porter georgià sembla ser el triat per a defensar la porteria del campió d’Alemanya.

Segons Fabrizio Romanos’espera que el Bayern inicie les negociacions en els pròxims dies. El club alemany prepara una oferta pel georgià no tardarà a arribar al València. Se sap que el club valencianista acceptarà la seua eixida per uns 25 milions d’euros i l’oferta haurà de rondar aquesta quantitat. Giorgi veu amb molt bons ulls la idea de jugar a Alemanya i, quasi amb total seguretat, serà el porter titular.

Els alemanys està ara en plenes negociacions per Harry Kane, però el porter i el València estan esperant aquests moviments en els pròxims dies.

El porter va arribar pràcticament gratis al club en l’estiu de 2021. Després d’aprofitar les seues oportunitats amb Bordalás, el georgià s’ha consolidat aquesta temporada com un dels porters més prometedors d’Europa.

El club valencianista ha començat a tantejar a porters com Vicente Guaita o Fernando Pacheco assumint, la quasi segura, marxa del qual ha sigut el seu porter titular.

Reunió clau a Munic per Mamardashvili

Segons han informat diferents mitjans de comunicació georgians, el porter del València i el seu representant van viatjar a Munic just després que la seua selecció caiguera eliminada davant Israel en els quarts de final de l’Eurocopa sub 21. Segons la informació d’este mitjà, hi ha interés i també un contacte per part de Giorgi.