Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Representants dels clubs es pronuncien respecte a la possible vaga i la nova Llei de l’Esport

Per Alex Alfaro · 23 Octubre, 2022

Pràcticament tots els clubs íntegrament s’han pronunciat respecte a la nova llei de l’esport que es vol dur a terme des de l’estat. La situació ha arribat a un moment tan límit en el qual diferents clubs es plantegen una vaga.

El director corporatiu del València CF, Javier Solís, ha comparegut en la prèvia del partit de LaLiga Santander davant el RCD Mallorca per a repassar l’actualitat de l’entitat i la postura del club respecte a la nova Llei de l’Esport i la possible vaga que realitzaran els clubs si no hi ha canvi de postura.

Declaracions de Javier Solis

“La postura del València és clara, és de preocupació i de rebuig total al nou text legislatiu que hem conegut. Al cap i a la fi el que necessita el futbol espanyol és una seguretat jurídica que permeta continuar creixent com el fa els deu últims anys, sembla que el Govern no s’ha parat a pensar el mal que pot fer-li a *LaLiga”

“La seguretat jurídica és molt important per a créixer i amb el nou text es perd, també sembla que s’afavoreix a la ja gastada *Superliga, impedeix el creixement del futbol espanyol i seguir una mica l’ecosistema de protecció de la lliga nacional”