La millor informació del ValènciaCF en valencià

Renovació important en el València Femení
,

Renovació important en el València Femení

COMPARTIR

728-90

En ple mes de juliol continua també la preparació de cara a la pròxima temporada al València Femení. L’últim moviment que ha donat el club ha sigut la renovació de Júlia Aguado.

Nascuda a Picassent el 2 de maig del 2000, és una de les canteranes més valuoses, malgrat únicament portar un any en el primer equip. La seua trajectòria va començar en la temporada 2013/2014, per la qual cosa porta un total de 8 temporades a Paterna.

Segons ha donat a conéixer el València C.F la renovació és únicament per a una temporada més. L’any passat va disputar un total de 19 partits, anotant 3 golassos.

Júlia Aguado: “És un orgull que un club tan gran com el València CF haja depositat la seua confiança en mi un any més. Ho retornaré amb esforç i, si és possible, amb gols. Com a valencianista, defensar aquests colors és un somni i espere vestir la samarreta molts anys més.”

“Que la cantera del VCF Femení entrene i jugue a Paterna ajudarà a les xiquetes, hi ha responsables i instal·lacions molt professionals. Convide a totes elles al fet que perseguisquen el seu somni.”