Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Renato Tapia se suma a la llista del València per al 6

Per Blanquinegres · 10 Gener, 2023

El València té una llista molt àmplia de jugadors que està valorant en el mercat de fitxatges. Un d’ells és el futbolista del Celta, Renato Tapia. Ara mateix es troba en un procés de negociació per a renovar el seu contracte amb el Celta ja que finalitza el 30 de juny de 2024. No obstant això, el Celta vol a Fran Navarro i el València té un 40% dels drets federatius del jugador i sens dubte podria acostar postures.

No obstant això, com igual que la resta d’operacions, no es troba gens avançat ni es troba ara mateix prop de poder fitxar pel València.

Segons han informat diferents mitjans de comunicació, el València hauria de pagar pel seu fitxatge i ara mateix no és una realitat que es plantege. No obstant això, el temps continua passant i segueix sense haver-hi moviments al València.

 

A l’Aràbia Saudita ha viatjat Miguel Ángel Corona al costat de Lay Hoon, Javier Solís i la cúpula esportiva local del València. Per tant, no hauran reunions amb agents de futbolistes fins al seu retorn, o bé dijous que ve en cas d’eliminació, o dimarts que ve en cas que el València es classifique per a la final.

El migcampista va arribar a Vigo en 2020 procedent del Feyenoord neerlandés. Ho va fer amb la carta de llibertat sota el braç i sent un desconegut per a bona part de l’afició. Als Països Baixos no havia tingut tota la continuïtat que havia desitjat i el seu desembarcament en el conjunt celeste va ser molt positiu. En la seua primera campanya en el Celta va ser titular indiscutible i el seu valor es va multiplicar, aconseguit un valor de 20 milions d’euros segons la web especialitzada Transfermarket.

En el club es frotaven les mans amb una possible venda d’un jugador que havia eixit gratis, però les ofertes mai van arribar en 2021, ni altes ni baixes. El mercat seguia parat pel dur colp provocat per la pandèmia i ningú es va interessar per un Tàpia que el curs passat va baixar les seues prestacions davant la irrupció de Fran Beltrán i els seus continus problemes físics. Esta temporada suma 642 minuts repartits en dotze partits de Liga.