La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ramon Planes, nou director general del Getafe
,

Ramon Planes, nou director general del Getafe

COMPARTIR

Firmar a un director esportiu és ara mateix un dels majors problemes del València Club de Futbol. És una llàstima veure com un dels grans equips de la lliga espanyola no aconsegueix convéncer a cap professional perquè firme pel club, però també és veritat que és una fama que s’ha guanyat des que Meriton Holdings fa i desfà al València.

Plens poders de decisió

Tots els directors esportius demanen tindre plens poders de decisió per a fer el seu treball còmodament, i a la Capital del Túria això és impossible. Ara mateix comptem amb Miguel Ángel Corona, però el seu treball no es veu reflectit en cap parcel·la: els futbolistes que vindran són de Mendes i ell tampoc ofereix rodes de premsa.

Al Getafe

I al València se li ha esfumat la possibilitat d’incorporar a un dels possibles candidats: Ramon Planes. Segons Mateo Moretto, arriba al Getafe com a nou director general, i per tant Planes ha escollit abans al club madrileny que al València, un fet que parla de com estan les coses ara mateix al club che a l’àmbit institucional.

Les opcions restants

Així, Leonardo i Subirats es queden com les dos possibles opcions, però cap dels dos s’atreveix a donar un pas avant per a incorporar-se a la disciplina che. Mentrestant, a Singapur estan nerviosos pels problemes que tenen per a firmar a un director esportiu.