Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/3/blanquinegres.com/httpd.www/wp-content/themes/Curated/includes/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 286 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/3/blanquinegres.com/httpd.www/wp-content/themes/Curated/includes/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 299 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/3/blanquinegres.com/httpd.www/wp-content/themes/Curated/includes/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 325 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/3/blanquinegres.com/httpd.www/wp-content/themes/Curated/includes/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 337 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/3/blanquinegres.com/httpd.www/wp-content/themes/Curated/includes/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 356 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/b/3/blanquinegres.com/httpd.www/wp-content/themes/Curated/includes/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php:286) in /customers/f/b/3/blanquinegres.com/httpd.www/wp-content/themes/Curated/includes/functions/maha-posts-view.php on line 58 ATENTS: La pressió de Queralt al Conseller d'Economia | Blanquinegres.com

La millor informació del ValènciaCF en valencià

Queralt pressiona al Conseller d’Economia
,

Queralt pressiona al Conseller d’Economia

COMPARTIR

728-90

La possible pròrroga de l’ATE continua indignant a molts valencianistes. El Conseller d’Economia està disposat a prorrogar l’ATE i poder arribar a un acord amb el VCF perquè es puguen acabar les obres del Nou Mestalla.

L’Ajuntament de València va elaborar un informe per a demostrar que no existien documents legals per a concedir una pròrroga, però si finalment la concedixen, no haurà servit per a res.

Per això, Juan Martín Queralt ha enviat un correu electrònic a Rafa Climent, Conseller d’Economia, per a recordar-li alguns dels incompliments que ha fet Meriton respecte a l’ATE.

Un pas més endavant

La plataforma ‘De Torino a Mestalla’ torna a donar un pas endavant per a lluitar sobre el VCF i fer pagar a Meriton tots els incompliments que han fet amb l’ATE. El següent mail ha sigut enviat per Queralt al Conseller d’Economia:

Honorable Sr. Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball,

Juan Martín Queralt, en nom i representació de la plataforma De Torino a Mestalla, que agrupa diferents associacions de socis, abonats i aficionats del Valencia C.F., i davant les notícies aparegudes en els mitjans de comunicació a propòsit del parer de la Conselleria d’Economia de la qual vostè és titular sobre la situació legal de l’Actuació Territorial Estratègica que afecta a eixa entitat, vol traslladar-li les següents consideracions.

De conformitat amb la normativa que les regula, i la de la Declaració com a tal de la iniciativa de la qual és promotor el València C.F., tal i com resulta notori de la informació urbanística facilitada per l’Ajuntament de València i és públic i notori dels habitants de la ciutat i del conjunt de ciutadans de la Comunitat Valenciana, aficionats o no d’este club de futbol, i aficionats o no a eixa pràctica esportiva, sobre el compliment de les obligacions que haurien d’haver estat dutes a terme pel promotor, entenem que la susdita ATE, resulta incomplida per la inacció del promotor de les obligacions, condicions i terminis d’execució. Una vegada contrastat l’incompliment, la normativa preveu un conjunt d’efectes de necessària aplicació, prèvia audiència de l’interessat.

La constatació dels incompliments, una vegada ja han estat acreditats, ha de ser declarada d’ofici, sense possibilitat de convalidació, pròrroga o esmena. Qualsevol resolució o acte administratiu d’una autoritat o funcionari públic que així ho declarara, permetera, consentira o informara favorablement eixa matèria, a pesar dels notoris incompliments, o fent-ho sense haver estat al llarg d’estos anys al càrrec del seguiment i inspecció de les actuacions que haurien d’haver estat realitzades podria ser susceptible d’encaix, ja que estem davant d’una iniciativa de naturalesa urbanística, del tipus agreujat de la prevaricació previst en l’article 320 del Codi Penal, i que preveu la pena d’inhabilitació especial per  a ocupació o càrrec públic i per a l’exercici del dret de sufragi passiu, i fins i tot de la comissió del delicte de malversació en perjuí de l’erari públic.

Tots els col·lectius i associacions que conformem De Torino a Mestalla estem convençuts que el compliment estricte de la llei i de l’ordenament jurídic valencià estarà per damunt de qualsevol atra consideració que poguera ser invocada en la matèria.

Atentament,

València, 10 de juny de 2021