La millor informació del ValènciaCF en valencià

Queralt denunciarà a l’Ajuntament i Conselleria per incomplir l’ATE
,

Queralt denunciarà a l’Ajuntament i Conselleria per incomplir l’ATE

COMPARTIR

728-90

El passat 6 d’abril, el líder de la plataforma ‘De Torino a Mestalla’, Juan Martín Queralt, va presentar una documentació en l’Ajuntament de València per a demanar reclamacions sobre l’ATE que el VCF estava incomplint amb la construcció del nou Mestalla.

Segons han avançat a Ser Deportivos Valencia, el pròxim 26 d’abril, Queralt presentarà la documentació necessària per a poder denunciar a l’Ajuntament i a Conselleria si no es complix la llei respecte a l’ATE.

Ribó, de portaveu del club

Tot ha ocorregut després que l’alcalde de València, Joan Ribó, anunciara que negociaran amb el VCF per a buscar una solució per a modificar l’actual ATE i deixar més temps perquè Meriton acabe el nou poliesportiu de Benicalap.

Però el que volen des de ‘De Torino a Mestalla’, no té res a vore amb el poliesportiu de Benicalap, sinó sobre el nou estadi. El VCF no ha mogut cap document ni cap maquinària per a reprendre les obres, i Queralt, denunciarà a les diferents institucions per no obligar a Meriton a finalitzar l’estadi en el termini acordat.

Contradiccions en el govern valencià

Fa uns mesos, Joan Ribó es mostrava enganyat per Meriton, igual que l’afició valencianista. No concediria cap ampliació de l’ATE, i obligava a Meriton a acabar el nou Mestalla i el poliesportiu de Benicalap.

Però l’alcalde de València ha anat canviant d’opinió a poc a poc, contradient els seus socis de govern a l’Ajuntament de València. La vicealcaldessa, Sandra Gómez, es mostra totalment contrària a l’ampliació de l’ATE.