La millor informació del ValènciaCF en valencià

Queden 17.500 entrades a la venda per al Trofeu Taronja
,

Queden 17.500 entrades a la venda per al Trofeu Taronja

COMPARTIR

El València juga hui el seu últim partit amistós de pretemporada, que com sempre, serà el Trofeu Taronja. A la 50ª edició l’equip convidat és l’Atalanta, famós a la ciutat per ixa eliminatòria de Champions marcada per la Covid, on els italians passaren per damunt del club che i no patiren en cap moment dels dos partits.

Tot ha canviat

Hui, d’ixe València tan sols queden tres futbolistes: Carlos Soler, José Luis Gayà i Mouctar Diakhaby, i cap dels tres té segur continuar a Mestalla una temporada més. Tot ha canviat a una ciutat que ja no viu el futbol amb el seu equip com abans, i una prova evident és que encara queden 17.500 entrades per vendre per a l’enfrontament de hui.

La il·lusió

Un fet que ens indica que Mestalla estarà pràcticament buit amb la presentació dels jugadors. Ja queda lluny ixos anys on hi havia moltes ganes de rebre a l’equip i a futbolistes determinats, però amb Meriton Holdings la il·lusió ha baixat fins al punt que hui l’estadi valencianista presentarà una entrada molt millorable.

Últim test

L’arribada de Gattuso i els primers partits de la pretemporada no han sigut suficients perquè el valencianisme òmpliga Mestalla, i com és normal, lògicament no és culpa seua, que molt està aguantant estos últims anys. A huit dies per al començament de La Lliga, el València té hui una prova de foc davant un rival de nivell, i amb Mestalla a la meitat de la seua capacitat.