+  PRIMER EQUIP  

Protagonisme per als joves jugadors del Mestalla

Per Cristian Año · 10 Febrer, 2016

No tot anava a ser una tortura per als jugadors, o un simple partit que s’ha de jugar per jugar després de la derrota per 7 gols a 0 en l’anada. Diversos jugadors del filial, el Mestalla, tenien la sort i l’oportunitat de poder disputar el partit en el primer equip.

Jugadors com Diego Caballo, Iban Salvador, Ayala, Diallo, Fran Villalba, Tropi, i Zahibo entraven dies enrere en la convocatòria per a disputar el partit. La bona noticia, arribava quan 3 d’aquests, Fran Villalba, Diallo i Zahibo eixien en l’11 titular de Gary Neville per enfrontar-se al FC Barcelona. A més a més, també anava a tindre minuts, encara que de suplent, Iban Salvador.

Llàstima el resultat i sobretot el global, que deixa al València fora de la final de la Copa del Rei, però no lleva la il·lusió dels més joves de poder disputar una semifinal d’aquest nivell amb el primer equip. Com deia Fran Villalba minuts després del partit: “Nit difícil però content per l’oportunitat. Tant de bo estiguérem en la final. Ens alçarem”