Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Primera reunió entre el club i els agents de Gayà per a la renvació del lateral

Per Pablo Marquez · 23 Març, 2021

José Gayà és el capità general del València CF. El club de la Capital del Túria és conscient que té un dels millors laterals esquerres del món en la plantilla amb ell i vol prolongar el seu contracte. I així ha sigut. Segons ha informat el diari valencià Superdeporte, el València ha iniciat les conversacions amb els agents de José Gayà per a oferir-le la possibilitat de renovar el seu contracte amb l’entitat valenciana.

El desig del lateral de Pedreguer és quedar-se en el València CF. Gayà és un futbolista que ha estat molts anys en l’Acadèmia del club i el seu valencianisme mai s’ha posat en dubte. Ara mateix, és el jugador més important del club. La seua experiència i les seues actuacions li han ajudat a ser un ídol entre l’afició.

EL PERILL DE L’EUROCOPA

A més, José Gayà és un futbolista fix en les llistes de Luís Enrique. De fet, si no hi ha molts canvis, José Gayà serà el lateral esquerre de la selecció espanyola en l’Eurocopa que es disputarà en el mes de juny. El futbolista de Pedreguer acaba contracte en juny de l’any 2022.

Ja ha despertat l’interés de grans equips d’Europa com el Barça. No obstant això, un bon paper en l’Eurocopa podria provocar que arribaran moltes ofertes per ell. Per tant, seria molt complicat retenir a Gayà si no ha renovat.

GAYÀ VOL UN PROJECTE A L’ALTURA DEL VALÈNCIA CF

El lateral de Pedreguer vol un projecte a l’altura del València CF. Per este motiu, el València és conscient que ha d’apostar per una planificació esportiva més ambiciosa que tinga com a objectiu aspirar a les competicions europees. La intenció del València és intentar deixar tota la renovació de Gayà tancada abans que comence el mercat de fitxatges d’estiu.

Des del club són conscients que la renovació de Gayà és necessària pel gran nivell que ha mostrat dins del camp i per tot el que significa per a l’afició. Per això, l’oferta econòmica que el València ha d’oferir a Gayà hauria de col·locar-lo com el futbolista millor pagat de tota la plantilla del València CF.