Primera remuntada de l’era Marcelino

Per Blanquinegres · 07 Gener, 2018

No és fàcil remuntar un partit, en les 17 jornades que s’havien disputat de la Lliga, el València que dirigix Marcelino solament havia viscut la situació d’estar per darrere en el marcador en quatre partits, però en cap d’ells va aconseguir revertir la situació. Fins ara va deixar sense vàlua l’1-0 en el Santiago Bernabéu, però va acabar empatant. Ara bé, ahir va canviar eixa ratxa. El combinat blanc-i-negre va començar 2018 remuntant el seu primer duel a la competició casolana, donant-li la volta a un xoc en el qual va marcar primer Portu, que es va disculpar de la graderia de Mestalla en agraïment a la formació que va rebre en l’Acadèmia VCF.

Amb Marcelino al capdavant, el València CF és molt competitiu, mai es dóna per vençut i amb el suport de la graderia de Mestalla, va aconseguir sumar els tres punts gràcies a un potent llançament de Guedes que va desviar al fons de la xarxa Ramalho en el minut 26 de partit, i gràcies també a una execució magistral de Parejo des del punt de penal, als dos minuts del segon temps.

En el que va de Lliga, el València va estar per darrere en el marcador en el Bernabéu (2-2), a Getafe (1-0), a Eibar (2-1) i a casa enfront del Vila-real CF (0-1). En Copa del Rei, davant la UD Las Palmas es va avançar el conjunt canari i els ‘che van igualar el marcador, però fins al partit d’ahir mai havia remuntat un partit.