+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-MàlagaCF: Mestalla no s’oblida que toca sumar els 3 punts

Per Blanquinegres · 17 Octubre, 2015

El futbol torna a Mestalla després de 13 dies d’inactivitat. Els compromisos internacionals deixen pas a la Lliga. Una Lliga que per als de Mestalla està començant a ser un mal de cap. L’arranque no ha sigut el desitjat per al grup de Nuno i més, després del compromís a Bilbao (3-1).

L’afició durant estos 13 dies sense futbol ha tractar de refreda el cor i el cap per tal de tornar a creure en el canvi de dinàmica, per no perdre el tren capdavanter de la competició. Però sense que la pilota haja entrat en joc, Nuno ha tornat a crear un foc amb la convocatòria pre Màlaga que ahir a migdia es feia publica. Davant la clara manca de gol, el tècnic valencianista es deixava fora de la mateixa a Álvaro Negredo. Rodrigo de Paul, és l’altre nom que comença a encendre les alarmes. Una volta més l’argentí es queda fora de la citació. En altre aspecte, Nuno podrà comptar, esta volta, amb un André Gomes molt més fort físicament parlant. El portuguès s’ha preparat en estos dies per poder tornar a rendir com té acostumat a Mestalla.

Demà en Mestalla es reuniran dos equips que tenen en comú un factor que per a res es per a presumir. Tant VCF com Màlaga son els dos equips menys golejadors de la Lliga. 4 son les voltes que el VCF ha foradat la xarxa rival. 3 el conjunt de la Costa del Sol, que va poder trencar esta sequera davant la Reial Societat, després d’estar 6 jornades sense celebrar un sols gol. Aixó si, que esta manca de gol en els de Xavi Gracia, no porte a l’errada. Els andalusos son capaços de molt i de tot com va quedar demostrat en la visita al Bernabéu on van deixar a 0 als de Rafa Benítez.

Un duen vibrant que Mestalla viurà en molta atenció. El d’esta nit serà el primers dels dos partits que els blanquinegres han de jugar davant l’afició de Mestalla, amb la relació que últimament hi ha entre equip i afició. Es seguirà amb la vital visita del Gent a la Capital del Túria on el VCF podria encaminar i molt la seua presencia en la Lliga de Campions. No cal oblidar que la setmana es tancarà amb la visita al Calderón que servirà per calibrar la temporada 15/16 del VCF.

Alineació 11 titular - malaga