+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-ESP: Demostreu que el VCF sap alçar-se

Per Blanquinegres · 13 Febrer, 2016

L’afició del VCF es conjura per primera volta en la temporada al voltant de l’escut de la rata penada per traure al seu Club de la delicada situació esportiva en la que es troba clavat. El 12 partits on el Club blanquinegre no ha pogut sumar els 3 punts en una situació insostenible per a una graderia que deixara de banda la situació per fer vore que el València Sempre s’Alça.

Gary Neville, per altre costat, deixa eixe esperit de lluita i entrega per a l’aficionat blanquinegre. L’anglés sap de la importància dels 3 punts però també és coneixedor de que encara no seran determinants per eixir de l’agònica situació en la qual es troba el conjunt de Mestalla.

Per a que eixa ‘Final’ no arribe als jugadors, el tècnic del VCF ha deixat en l’aire la típica concentració i la llista de convocats no serà oficial fins als moments previs a marxar cap a Mestalla. Una nova dinàmica instaurada que a banda de llevar soroll, busca descentrar al rival que demà ha de xafar el verd de Mestalla, l’Espanyol.

Un Espanyol que també es suma al terme de ‘Final’ per tal de revertir la situació en la qual es troben. El seu tècnic, Galca, arriba amb la soga al coll i amb un parell de noms com a substituts sobrevolant la banqueta perica. Per evitar l‘adéu precipitat del preparador romanes, un conegut com Felipe Caicedo pot ser el mal de cap capaç de trencar l’idil·li que Mestalla vol viure demà al voltant del seu Club.

Per el costat valencianista, la infermeria perd protagonistes i estos passen directament al camp. Paco Alcácer i Enzo Pérez tornen ja recuperats i a falta de conèixer la seua disponibilitat amb la llista de convocats, Gary Neville podria tirar mà d’ells per tal de segellar així la seua primera victòria com a tècnic valencianista. L’altra novetat podria ser la de Diego Alves com a un dels 18 elegits, deixant en l’oblit la lesió al genoll i tornat a vore al Diego jugador i líder des de la rereguarda.

La Lliga es converteix en l’única preocupació dels blanquinegres i el joc ha de deixar els 3 punts quan el duel entre València i Espanyol finalitze. En altres èpoques, este enfrontament servia per a celebrar l’avantsala al títols, hui per respirar uns dies més llunys dels llocs de descens que ara per ara amenacen seriosament.