Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA: Rival complicat per a sanar ferides

Per Alex Alfaro · 27 Octubre, 2021

La bordaleta continua donant voltes al circuit de la Lliga amb les rodes punxades. El que simplement era una mala ratxa s’ha convertit en la primera crisi seriosa del València de Bordalás. El pas de les jornades ens ha demostrat com és la crua realitat d’un equip que les passarà molt canutes per a jugar la pròxima temporada a Europa. La tensió ha anat augmentat en l’ambient i el València no visita un camp gens senzill per a tallar una ratxa de 6 partits sense aconseguir la victòria.

Les baixes continuen acompanyant a l’equip

A la mala ratxa de l’equip se li suma que no acaben de solucionar-li els problemes generats en la infermeria. Maxi Gómez no podrà entrar en la convocatòria per a aquesta jornada, per la qual cosa la titularitat serà per a Marcos André. No obstant això, el que sí que torna a l’onze titular és Thierry Rendall deixant arrere els problemes ocasionats per la descompensació que el propi Bordalás va admetre en roda de premsa. Tampoc es va entrenar ahir amb el grup Cherysev i Koba Koindredi.

Possible onze

Amb tota aquesta situació el possible onze de Bordalás serà el conformat per Cillessen; Thierry, Paulista, Alderete, Gayà; Hugo Guillamón, Wass, Soler, Hugo Duro; Guedes y Marcos André.

El Reial Betis eixirà amb aquesta alineació: Claudio Bravo; Héctor Bellerín, Pezzella, Víctor Ruiz, Juan Miranda; Andrés Guardado, William Carvalho, Joaquín, Sergio Canales, Nabil Fekir y Borja Iglesias.

Bordalás: “El nostre objectiu és aconseguir una victòria el més prompte possible”

Bordalás va tornar a ser crític en roda de premsa amb la segona unitat. A més, no va compartir la visió de Paulista al no fixar-se un objectiu per al final de temporada.


L’aspecte anímic és fundamental, siguen bons o roins els resultats.


Estem tots a la mateixa carrera. Paulista, jo i tots sabem que és el dia a dia el que va a marcar el nostre objectiu.


No tinc cap dubte que l’equip guanyarà algun dels quatre partits següents.

Díaz de Mera, àrbitre del partit

L’arbitre del partit serà Díaz de Mera . Únicament ha arbitrat en una ocasió al Reial Betis, en la temporada passada en el duel contra l’Eibar. Aquesta temporada ja ha xiulat quatre partit de LaLiga: el Sevilla-Rayo (3-0), el Mallorca-Espanyol (1-0), el Celta-Cadis (1-2) i el Barcelona-Llevant (3-0).