Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

FEMENÍ  VCF FEMENÍ  

PRÈVIA: El VCF Femení rep a l’UDG Tenerife

Per Laura Alapont · 26 Febrer, 2021

Torna la Primera Iberdrola a l’Antonio Puchades, el VCF Femení recupera el partit ajornat contra l’UDG Tenerife a causa de la COVID-19. Al feu valencianista es disputarà un partit intens entre un equip que competeix molt bé a casa i un dels més competitius de la lliga, les de Bargues s’encomanen al bon fer com a locals mentre que les de Francis Diaz volen donar continuat a la temporada vigent.

Aquest dissabte a les 12:00 h María Dolores Martínez Madrona arbitrarà el partit corresponent a la dihuitena jornada de lliga.

Després de la derrota contra l’Atlètic de Madrid tornarà el ritme competitiu per al València amb la visita del Granadilla, les de Francis Díaz es caracteritzen per la solidesa defensiva i l’efectivitat de cara al gol que les ha mantingut lluitant pels llocs punters de la classificació. Les valencianistes tindran davant un equip perillós en transicions ràpides que no pateix sense baló.

Cristina Martin-Prieto es el principal perill de les tinerfenyes, la davantera sevillana és l’arma a l’atac i sempre ha donat problemes a les valencianistes, seus van ser els dos gols que privaren al VCF Femení de l’anhelada Copa de la Reina en 2015.

El VCF Femení no podrà comptar amb Enith Salon i Flor Bonsegundo, ambdues per un esquinç al genoll i el turmell respectivament, tampoc estaran Sandra Hernàndez i Bea Beltran que continuen recuperar-se de les seues lesions, la bona notícia és la tornada de Carla Bautista tres mesos després. L’UDG Tenerife no podrà comptar amb Jackie Simpson i Clare Pleuler.