+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA BET-VCF: Perill de “déjà vu”

Per Cristian Año · 07 Febrer, 2016

Aquest diumenge, a les 16.00 h exactament, el València disputa un duel de vida o mort a la ciutat de Sevilla. L’última visita a aquesta ciutat, va vindre acompanyada  d’una derrota per 1 gol a 0 i per la destitució de l’exentrenador Nuno Espírito. Aquella vegada va ser per la derrota davant del Sevilla FC, però aquesta vegada toca visitar l’estadi del Real Betis.

Gary Neville arrossega una pèssima ratxa, pitjor que en l’època de Koeman, i aquest partit podria ser el seu ultimàtum, encara que ell no ho crega. La il·lusió que el València mantenia en Copa del Rei, va ser soterrada pel FC Barcelona en l’anada de semifinals el passat dimecres. Si aquesta competició salvava la catàstrofe de partits de lliga que havia disputat Neville com a tècnic del València, ara ja no queda absolutament cap aspecte positiu que l’aficionat puga rescatar.

Un mal resultat al Benito Villamarín podria acabar amb la carrera de Gary Neville com a entrenador del València. Es podria tornar a viure una situació semblant al passat 29 de novembre, i el València podria acabar amb el segon entrenador al llarg d’aquesta temporada. Els jugadors de Merino, actual entrenador del Betis, ja van aconseguir rascar un punt de Mestalla, encara que a hores d’ara es troben per darrere en la taula de la classificació a 3 punts.

L’estadística històrica seria favorable per als de Gary, ja que han guanyat 71 partits d’un total de 133 i sols han perdut 36, sumant també 26 empats. Però actualment, els dos equips han guanyat els mateixos partits en Lliga (5), i cap d’aquests dos passa per un bon moment. Serà un duel de necessitats on els dos equips buscaran d’on no hi ha per a traure eixos 3 punts que els allunye de la zona de descens.

Alineació 11 titular - betis fora