+  FITXATGES  

El preu d’Abdennour és de 22 milions d’euros i 6 milions més en variables

Per Blanquinegres · 08 Septembre, 2015

Des del primer moment que van eixir a la llum les negociacions entre Mònaco i València es va començar a especular amb el preu del futbolista de Tunísia. Quan va fitxar pel València, uns corrents d’informació apuntaven a què el seu preu havia estat de 25 milions d’euros i 5 milions més en conceptes variables, mentre que també altres mitjans assenyalaven que el seu preu era de 20 milions d’euros i 5 més en variables.

El València no havia volgut informar sobre el preu final del central, ja que ho considerava “confidencial, per tal de ser competitius al mercat”. Però, segons ha afirmat Ràdio València Cadena Ser, després d’haver-ho consultat a fonts del club monegasc, el preu final d’Aymen Abdennour és de 22 milions d’euros fixos i altres 6 milions més en conceptes variables.

Dels 6 milions d’euros totals en conceptes variables que podria cobrar el Mònaco, es dividixen de la següent manera. 3 milions d’euros per objectius segons el rendiment individual del jugador, que depén de la quantitat de partits jugats per Abdennour. En principi, si el jugador, com es preveu, és titular indiscutible per al tècnic, serà molt fàcil de complir i el cost arribaria fins als 25 milions d’euros.

També s’estipula el pagament de 3 milions d’euros variables més si el València CF arriba a les semifinals de la Champions League o guanya la Lliga. D’esta manera, el jugador podria tindre un cost màxim de 28 milions d’euros si es complixen finalment tots els conceptes variables acordats.