La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València busca fonts de finançament per a pagar als futbolistes
,

El València busca fonts de finançament per a pagar als futbolistes

COMPARTIR

Els problemes econòmics del València són una autèntica realitat, i per molt que algunes notícies vulguen dibuixar una realitat diferent o fins i tot fictícia, els comptes del València tremolen i sobreviuen a dures penes després d’acumular prop de 200 milions de pèrdues des que Peter Lim va aparéixer en les nostres vides.

Però de tots els problemes que hi ha sobre la taula de la directora financera del club, Inma Ibañez, el més apressant ara mateix és tindre liquiditat per a afrontar la gegantesca quantitat de pagaments a curt termini als quals s’enfrontarà el club. El més immediat és el pagament de les fitxes dels jugadors, que per conveni amb la patronal (La Lliga) s’ha d’efectuar el 31 de juliol, sent este el segon pagament.

Si tirem la vista uns quants anys cap endarrere, el València ja va recórrer a Gedesco (estiu de 2020) i a Rights Media (2021) per a poder efectuar els pagaments mitjançant pagarés a la primera plantilla.

Segons han confimat a Blanquinegres fonts d’entitats financieres involucrades en l’operació, ara mateix el club es troba buscant fonts de finançament per a poder afrontar els esmentats pagaments, i ara mateix l’opció més realista que es troba sobre la taula és la dels pagarés. A més, com ja va informar el programa Tribuna Deportiva, el club va rebre fa unes setmanes la crida d’una de les financeres col·laboradores amb el club per a preguntar si enguany serien necessaris els seus serveis.

Durant el dia d’ahir, este tema va ser consultat a una font oficial i d’alt nivell dins del club i va decidir no contestar i remetre al fet que això és un tema del departament de finançament. És a dir, en cap moment el club va poder confirmar que tinguera líquid i “cash” per a poder pagar als futbolistes en aproximadament onze dies.

A més, els comptes mai menteixen i és que sense anar més lluny, el club ha de retornar-li a Peter Lim 16,5 milions del préstec de Peter Lim, si és que no torna a capitalitzar-ho pel fet que el club no té disponibilitat per a retornar-li’l.