Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Pla del viatge del València a la Supercopa i i la xifra d’aficionats que els acompanyaran

Per Alex Alfaro · 08 Gener, 2023

L’expedició del València CF viatja este dilluns a les 12.00 hores des de Manises rumb a l’aeroport de Rihad, com ja contarem en Blanquinegres, on els jugadors de Gennaro Gattuso començaran la Supercopa d’Espanya el dimecres a les 22.00 hores (dos hores menys a Espanya) amb la disputa de la semifinal davant el Reial Madrid en el King Fahd Stadium.

El dimarts 10 de gener se celebrarà la roda de premsa oficial del tècnic valencianista i del seu capità José Luis Gayà en les instal·lacions de l’Al Nassr FC a les 18.45 hores. En finalitzar tindrà lloc l’entrenament.

Si l’equip es classifica per a la final de la Supercopa d’Espanya, el València CF entrenarà en les instal·lacions de l’Al Nassr el dijous i divendres a les 18 hores, mentre que el dissabte se celebrarà la roda de premsa de Gennaro Gattuso i un jugador a les 19.15 hores en les mateixes instal·lacions. Ja el diumenge 15 es jugarà la gran final davant el vencedor de l’eliminatòria entre el Betis i FC Barcelona a les 22 hores locals en el King Fahd Stadium. La volta a València seria el dilluns 16.

20 aficionats viatjaran a Aràbia

Tal com ha informat El Desmarque, 20 aficionats acompanyaran a l’equip a Aràbia. El club va habilitar a principis de mes un formulari en la seua pàgina web mitjançant tot aquell interessat podia sol·licitar informació relativa a les entrades de la Supercopa. El club, per a agrair el gran esforç que suposa viatjar fins a Aràbia amb motiu de la Supercopa, ha pres la decisió de regalar l’entrada a tots els aficionats que viatgen. És més, podran recollir el tiquet en el propi hotel de concentració de l’equip.