Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Peter Lim vol aguantar un any més al front del València

Per Miguel Castells · 25 Febrer, 2021

La situació del Nou Mestalla ha obligat a despertar a Peter Lim. El màxim accionista del València és el representant d’un club que està perdent la credibilitat, i és per això que necessita un pla per a subsistir. Segons Deportes Cope Valencia, estes són les intencions de Peter Lim de cara al futur:

Com a mínim, una temporada més

En primer lloc, Lim vol aguantar com a màxim accionista del València, com a mínim, un any més. El màxim accionista és conscient que la pandèmia no tornarà a tindre unes conseqüències tan negatives com la primera vegada, i per això una vegada s’estabilitze l’àmbit financer, valorarà fer una inversió per tornar a ser grans o vendre el club.

Mentrestant, el pla de Meriton correspon a una economia de guerra. El club ha d’aguantar en la part mitjana de la classificació i suportar més vendes de jugadors importants, és a dir, aguantar el vendaval per si després abelleix tornar a ser un dels millors, però ja vorem.

No es planteja vendre el club

D’altra banda, Meriton no es planteja vendre el club. No hi ha hagut cap oferta formal per comprar la institució, i Lim tan sols s’ha reunit amb una persona, a la qual li va agrair el seu interés, però li va dir que el club no està en venda. La resta de persones que han intentat parlar amb ell han trobat el silenci com a resposta.

Moviments pel Nou Mestalla

Pel que fa al Nou Mestalla, Deportes Cope Valencia assegura que sí que hi ha hagut moviments per part de Meriton Holdings. Anil Murthy tornarà la setmana que ve a València per presentar un projecte que, en teoria, serà suficient per a continuar amb les obres del Nou Mestalla.

El pla de Peter Lim és realitzar una inversió inicial d’uns 30 milions d’euros per salvar l’ATE, i després confiar que un inversor extern abone vora dels 120 milions d’euros que necessita el club per acabar les obres. A canvi d’estos diners, este inversor es quedaria amb els drets d’explotació i venda del Nou Mestalla.

Liquidació o ressorgiment

No es sap amb certessa si estos moviments de Lim són per liquidar els actius del club de cara a una futura venda o, al contrari, per salvar la institució i tornar a ser grans amb Meriton Holdings una vegada s’acaben els problemes financers que ha generat la pandèmia. Siga com siga, el club està crític i Peter Lim, ara sí, ha decidit reaccionar.