Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Peter Lim va rebutjar una oferta de 130M

Per Josep Prats · 25 Maig, 2021

Peter Lim tracta d’amortitzar fins a l’últim cèntim la seua compra de les accions del VCF en 2014, ja que vol traure el màxim benefici possible, com fa amb la resta de les seues empreses a Singapur.

Per això, Anil Murthy continua dinamitant el club des d’ací, seguint les ordres del seu mandatari. El president del club sols executa les comunicacions que rep des de Singapur per part del màxim accionista, cosa que es coneix com a titella.

Les oposicions a Lim

Amb el temps, han anat eixint organitzacions que s’oposen a la gestió de Meriton en el VCF. La plataforma ‘De Torino a Mestalla’ i Libertad VCF són les principals opositores a Lim.

La plataforma liderada per l’antic conseller del VCF, Juan Martín Queralt, té com a principal objectiu tirar a Meriton del club valencianista, però a curt termini, aniran als tribunals per a denunciar-los després d’incomplir l’ATE, a la qual estaven sotmesos i disposats a complir-la.

Libertad VCF pretén reunir el 5% de les accions del VCF per a poder prendre accions legals contra Peter Lim i intentar que un jutge faça fora a Meriton del VCF, obligant-los a deixar la seua part accionarial.

L’oferta rebutjada

Segons ha avançat Rafa Salom, Peter Lim va rebutjar fa poc una oferta de 130 milions d’euros per les seues accions del club. Això dona a entendre que Lim no es desfarà tan ràpidament del seu percentatge d’accions al conjunt valencianista.