ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La crítica de Jonas a Nuno: “Em va faltar al respecte”

Per Blanquinegres · 07 Maig, 2024

El rendiment de Jonas Gonçalves al València va ser una barbaritat. El brasiler va ser un dels primers regals de l’era Meriton que el va deixar marxar-se de forma gratuita per a convertir-se en una llegenda del Benfica. El davanter va jugar 157 partits al València, 52 gols i 22 assistències i des de 2014 no habia tornat a la ciutat.

Este cap de setmana va acudir a Mestalla amb la seua família al complet per a veure el partit del València i durant el dia de hui ha atés la crida de Ràdio MARCA València, per a parlar del passat, del present i del futur.

El diumenge a Mestalla

“Estic feliç, em retire del futbol en Benfica fa cinc anys ja i estava amb la família i trobava a faltar València. Des que vaig eixir en 2014 mai més vaig tornar. El diumenge va ser una sensació molt bonica. Vaig veure el partit amb les meues filles, els meus germans, la meua dona…”.

Potser són els deu anys en què més ha canviat el club

Sempre seguisc al València al qual li tinc molt respecte i molt afecte perquè em va donar l’oportunitat d’estar a Europa. Va ser una pena no poder guanyar un títol per a passar a la història. Teníem un gran equip amb grans jugadors”.

Algun dia tornarà eixe València

“Tant de bo, és el que esperem. Espere que en un període curt es puga jugar Champions i es puga barallar per títols. És un club molt gran”.

Un equip molt jove en l’actualitat

“És una plantilla molt jove i cal tindre un poc de paciència. Han millorat respecte a l’any passat. El club pot guanyar amb aquests *jovenes i invertir en futbolistes amb experiència i tindre més equilibri i qualitat. Falta algun jugador que ja estiga acostumat a guanyar títols i a estar en equips grans”.

Va sentir que se li va faltar el respecte en l’eixida després de tants gols?

“L’únic que em va faltar el respecte va ser Nuno. Em va dir: “Jonas tu seràs ací, entrenaràs amb nosaltres encara que saps que no continuaràs“. I quan vam anar a entrenar estava entrenant separat. La resta va ser normal però el respecte de l’entrenador no va estar amb mi, amb Banega o amb Postiga. Quan em va cridar i em va dir que anava a entrenar normal fins que decidira el meu futur i cinc minuts després m’havia apartat”.