ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comunicat mèdic de Jaume Domenech

Per Alex Alfaro · 07 Maig, 2024

El porter del València CF,Jaume Doménech, ha passat proves mèdiques definitives aquest matí, confirmant aixíels pitjors temorsper a l’equip dirigit per Rubén Baraja.El jugador d’Almenara ha patit un trencament en el recte de la cama dreta, cosa que significa que estarà fora de competició per la resta de la temporada.

En una jugada fortuïta amb Kike García, davanter de l’Alabés, Doménech diu adeu a la temporada, en un partit on va tornar a ser titular en Lliga. Les opcions que maneja Baraja per a este final de temporada, són Mamardashvili que tornarà a l’onze titular després de completar el seu partit de sanció, Cristian Rivero que es convertirà en el segon porter i l’última opció per a suplir a Jaume Doménech serà la de pujar al porter del València Mestalla.

El club ha anunciat que emetrà un comunicat mèdic oficial per a informar sobre la gravetat exacta de la lesió i proporcionar detalls addicionals sobre el pla de recuperació del porter. Encara que tot apunta al fet que es perdrà el que resta de competició.

Comunicat mèdic

El porter del Valencia CFJaume Domènech, pateix una lesió en el tendó del recte femoral del quàdriceps de la cama dreta, patida durant el partit d’este dissabte enfront de l’Esportiu Alabés a Mestalla.

Els serveis mèdics estan avaluant diferents opcions terapèutiques per a la recuperació del portera valencianista, que seran comunicades en breu.