La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim rebutja dos ofertes per a vendre el València CF
,

Peter Lim rebutja dos ofertes per a vendre el València CF

COMPARTIR

El passat dissabte, l’afició del València CF es va tornar a concentrar per a manifestar-se contra Peter Lim. El valencianisme ja no pot més i està demanant per activa i per passiva que el màxim accionista del club valencià accepte una oferta per les seues accions i així acabar amb l’etapa de Meriton Holdings. 

No obstant això, llancem la següent pregunta, realment vol vendre el club Peter Lim? Segons ha informat el periodista Manolo Montalt, Peter Lim no ha atés a les dos últimes ofertes que li han arribat per les seues accions del València. L’empresari singapurés vol una quantitat propera als 450 milions d’euros, tal com va indicar Miguel Zorio. 

Les dos ofertes per a comprar el València

Segons ha afegit Manolo Montalt, estes són les dos ofertes que han intentat fer-li a Peter Lim. La primera era per una quantitat de 300 milions d’euros, un preu molt allunyat del qual demana el màxim accionista. D’altra banda, la segona oferta correspon a un empresari espanyol que està interessat en comprar les accions del València. Esta persona ja ha estat vinculada amb el món del futbol i podria tornar de la mà del València CF. 

No obstant això, Peter Lim no ha atés a cap de les dos ofertes. Per tant, augmenten els dubtes sobre si la intenció de l’empresari singapurés és abandonar el València o continuar al davant del club valencià. L’afició del València ja s’ha manifestat en reiterades ocasions per a demanar-li la seua marxa. Lim és conscient que té a tot el valencianisme en contra.

Les pressions a Peter Lim

A més d’açò, el Nou Mestalla i les institucions públiques valencianes són un altre mecanisme de pressió cap a Peter Lim. Ara mateix, després dels àudios d’Anil Murthy, la Generalitat no tornarà a reunir-se amb el València per al projecte del nou estadi. Per este motiu, la caducitat de l’ATE podria ser un altre punt negatiu per a Lim en la ciutat. 

L’empresari singapurés haurà de fer un balanç per a comprovar si la millor opció per a ell és lluny del València CF. Hi ha moviments per a aconseguir la majoria accionarial del València, l’únic necessari seria un sí de Peter Lim, el qual seria definitiu. Mentrestant, l’afició del València continua lluitant per la seua llibertat. Les protestes del valencianisme han donat la volta al món i han perjudicat a la reputació empresarial de Peter Lim.