Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Peter Lim no vol vendre a Jesús Vázquez

Per Sergio Botella · 25 Gener, 2023

El València, com va avançar el dilluns Blanquinegres, va comunicar la setmana passada al Getafe que Jesús Vázquez no eixiria cedit en este mercat d’hivern. Malgrat que la voluntat del jugador era la d’eixir per a disputar bastants minuts, el club va decidir que no eixiria.

En les últimes hores, com ha informat la Cadena Ser, el Getafe ha tornat a contactar amb el València per a saber el preu per a una possible compra del jugador. La resposta del València ha sigut clara, Peter Lim no vol vendre al jugador.

Lay Hoon li va comunicar la intenció al director esportiu del Getafe, Ramon Planes, de que Jesús continue al València fins al final de la present temporada.

Sembla que el club aposta per Jesús, però la realitat en el terreny de joc és molt diferent. El lateral solament ha disputat 6 partits oficials esta temporada, 4 en Lliga i 2 en Copa. Gattuso té molta més confiança en Lato, jugador que acaba contracte este estiu.

La temporada que ve, si Lato finalment no renova, serà clau per a determinar com és el paper de Jesús Vázquez en el equip i com és el seu futur malgrat tindre per davant al capità José Gayà.