Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Peter Lim no vendrà a Guedes per menys de 30 milions

Per Miguel Castells · 23 Agost, 2021

Els Wolves estan a l’espera de veure si poden fitxar a Gonçalo Guedes. L’equip de la Premier amb clar accent portugués està interessat en l’extrem del València, qui al principi del mercat era una de les possibilitats de venda del conjunt blanquinegre, però que ara mateix és una peça clau i seria una pèrdua molt important.

No per menys de 30 milions

A la matinada de hui Anil Murthy i Peter Lim han mantingut una reunió per via telemàtica. El màxim accionista del València li ha comunicat al seu president que Guedes no eixirà este estiu per menys de 30 milions d’euros, per tant, les ofertes que han arribat fins ara són insuficients.

Marcos André, molt prop

Peter Lim confia que amb Bordalás el jugador portugués es revaloritze i li puga traure més rèdit econòmic, per tant, tan sols una oferta irrebutjable pot separar els camins del València i Guedes. D’altra banda, a la reunió també s’ha parlat que Marcos André està pràcticament tancat. El segon fitxatge del València està prop.

Tema Kang In

Per últim, Anil i Lim també han parlat de la prioritat absoluta ara mateix al club: donar-li una eixida a Kang In Lee. La preocupació des de Meriton Holdings és màxima, ja que saben que si no ix el coreà no podran realitzar cap de les operacions que tenen al cap. Nova reunió per a clarificar el futur del mercat i donar armes a Bordalás, que les necessita.