La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim es fica dur amb la venda de Guedes
,

Peter Lim es fica dur amb la venda de Guedes

COMPARTIR

Gonçalo Guedes ha començat la temporada de la mateixa forma que va acabar l’anterior. El davanter portugués va marcar dos gols, un d’ells espectacular, en la victòria d’ahir davant el Borussia Dortmund. Ara mateix, el club de la Capital del Túria necessita diners per a poder quadrar el seu pressupost i la venda de Guedes és la més probable, ja que és el futbolista amb més valor de la plantilla. 

No obstant això, el València no el vendrà per qualsevol preu. Segons ha informat el periodista valencià Hèctor Gómez, Peter Lim no acceptarà ofertes per menys de trenta-cinc milions d’euros per Guedes. De moment, no han arribat eixes xifres pel portugués i Guedes podria quedar-se este mercat d’estiu si no arriba un club amb eixa quantitat. 

El Mundial és clau

D’altra banda, hem de tindre en compte que en el mes de novembre hi haurà Mundial. Guedes està motivat i necessita rendir a un gran nivell per a poder ser convocat per Fernando Santos. Per este motiu, el València pensa que el jugador no vol forçar la seua eixida, ja que necessita minuts i en València ha trobat un gran nivell. 

A més d’açò, el club valencià sap que si Guedes és capaç de jugar de la mateixa que ha fet la passada temporada i és capaç de fer un gran mundial, podrien arribar ofertes superiors per ell en el mercat d’hivern. No cal oblidar-se que el València necessita vendre. Així que el club valencià haurà de vendre altres jugadors si Guedes es queda. 

Guedes està tranquil a Suïssa

Mentrestant, Gonçalo Guedes està tranquil en l’stage de pretemporada de Suïssa. El davanter portugués és conscient de la necessitat del club de vendre, però està concentrat amb l’equip i Gennaro Gattuso. Ara mateix, el principal objectiu de Guedes és jugar a un gran nivell, perquè en el mes de novembre començarà el Mundial i vol estar en la llista definitiva de la seua selecció. El portugués està aprenent molt amb Gattuso i veurem si millora el seu rendiment.