Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Peter Lim dona l’OK al fitxatge de Paco Alcácer

Per Manel Rumbau · 31 Agost, 2023

Davant el fitxatge frustrat de Rafa Mir, anit va sorgir el nom d’un vell conegut que podria reforçar la davantera valencianista davant l’urgència que té ara mateix. De fet, segons l’informació proporcionada pel periodista Héctor Gómez, Paco Alcácer ha tancat ja un acord amb el València per tornar a casa. El de Torrent, segons la font citada, passaria a guanyar una quantitat inferior als 1,5 milions nets per tal de poder arribar a Mestalla. Cal destacar que el davanter valencià cobra uns 4 milions nets al Sharjah FC dels Emirats Àrabs.

Hi ha OK de Lim

Ara mateix, segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, el màxim accionista del València ja ha donat l’OK a l’incorporació del davanter valencià. A més, el Sharjah FC li permet al jugador deixar el club amb la possibilitat que el València no haja de pagar res per l’operació. 

No obstant això, el nom d’Alcácer no és l’únic que té el club de Mestalla sobre la taula. A falta de 36 hores per a la fi del mercat, es continua buscant al mercat un davanter que complisca les asfixiants condicions que imposa Lim per al davanter. Arribats a aquest punt, jugadors com Santos Borré s’allunyen de Mestalla amb el pas dels dies.