Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Peter Lim acomiada a Javi Gracia

Per Pablo Marquez · 03 Maig, 2021

Finalment, Peter Lim ha pres la decisió. Des de hui i segons ha informat SER Deportivos València, Javi Gracia ha deixat de ser entrenador del València. La destitució ha arribat amb l’equip en una situació crítica de la qual encara no ha eixit.

3 dels últims 18 punts

El València de Javi Gracia tan sols ha sumat 3 dels últims 18 punts. I, està sis punts per damunt de les posicions de descens, que les marquen ara mateix el Huesca i l’Elx, a falta de 4 jornades per disputar-se.

Javi Gracia ja va voler abandonar el club quan es va tancar el mercat de fitxatges. Anil Murthy li havia promés que arribarien reforços. Però després de tres mesos, l’entrenador navarrés va veure com els millors futbolistes abandonaven el club i no arribava cap incorporació. A més a més, al mercat d’hivern van arribar futbolistes que ell no havia demanat.

El València no guanya des de març

El València no guanya un partit des del mes de març, i la situació ja comença a ser prou delicada. Per tant, Meriton ha decidit que un canvi d’entrenador era necessari, i oficialment Javi Gracia deixa de ser entrenador del València Club de Futbol.