ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Pepelu parla sobre la possibilitat d’anar a la Selecció

Per Alex Alfaro · 18 Octubre, 2023

Va arribar del Llevant en un d’eixos traspassos que deixen ferides. Pepelu s’ha adaptat a tota velocitat a la seua nova realitat. Titular indiscutible al València de Baraja, el valencià ha comparegut en roda de premsa per a relatar les seues sensacions en este inici de Lliga.

Confiança des del primer dia

Des del primer dia vaig sentir la confiança del cos tècnic i els companys. Això fa que tot siga més senzill dins del camp.

Selecció en l’horitzó

“Això ho veig llunyà perquè és el màxim al que un jugador pot aspirat. Hi ha molts migcampistes amb gran nivell i porten molt temps fent les coses bé. Si el meu treball ajuda a tindre alguna crida estaria feliç, però em centre en el dia a dia”.

Màxima exigència

Quan arribes a un lloc nou intentes adpatar.te al més prompte possible. Veig l’exigència. Malgrat ser un equip jove i amb poca experiència el ser ací et demana estar al teu màxim nivell sempre.

Química en el vestuari

El cos tècnic em coneixia i tot ha sigut molt ràpid. Com més coses pugues fer millor per a l’equip. L’adaptació mai saps com serà. El vestuari està ple de gent jove i molt pròxima. Fins i tot els veterans han estat molt pendents. El vestuari té una connexió molt bona.

Descans necessari

En les últimes setmanes havíem patit algun contratemps en forma de lesió. Però estes setmanes d’aturada serveixen per a netejar el cap, treballar conceptes i evitar càrregues físiques.

Descansos programats

El tema físic ho estem treballant molt bé. Això fa que puga estar sempre disponible. Cal controlar les càrregues i serveix per a relaxar les cames.

Quatre partits sense guanyar

 

L’equip està bé. Ho donem tot. Han sigut partits contra rivals complicats. El dilluns hem de recuperar la victòria. Recuperem efectius i això és important.

L’ajuda de Mestalla

Mestalla ha de ser important tota la temporada. Sabem que som gent jove i necessitem l’estadi. Per a nosaltres és un orgull sentir el suport. Fer-se fort a casa serà molt important.

La Copa

La Copa sempre ens genera il·lusió. No tenim molts efectius però per a gent amb pocs minuts i del filial ho donaran tot. Espere que puguem arribar lluny.

Objectiu permanència

Eixa pregunta ja la van respondre la presidenta i cos tècnic. Ens centrem en cada partit. No som un equip de mirar més enllà. Volem guanyar cada partit i que la gent estiga orgullosa.

La seua millor versió

 

Espere que esta no siga la meua millor versió. Vull millorar cada dia. Pipo transmet molt als jugadors. Estic jugant tot i això em fa feliç.