Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Paulista i Maxi treballen al marge, Gayà ho fa amb el grup

Per Miguel Castells · 05 Novembre, 2021

El València s’ha entrenat hui a la penúltima sessió abans de l’enfrontament davant l’Atlètic de Madrid. El conjunt de Bordalás vol donar-li continuïtat a la magnífica victòria al derbi de la Comunitat, i per a això l’entrenador alacantí encara no sap si podrà comptar amb dos jugadors capitals: Gabriel Paulista i Maxi Gómez.

Paulista, Maxi i Lato

Segons Radioesport, els dos jugadors s’han entrenat al marge del grup, tot i que Maxi ha iniciat l’entrenament amb els seus companys, però prompte s’ha retirat. Tampoc s’ha exercitat amb el grup Toni Lato, qui no s’espera que arribe tampoc a este diumenge. Si Gayà ja anava a ser titular, ara ja es confirma totalment.

Thierry, Gayà i Cheryshev

Per últim, les bones notícies les protagonitzen tres jugadors: Thierry Rendall, José Luis Gayà i Denis Cheryshev. Els tres s’han entrenat amb normalitat i tot apunta que estaran plenament disponibles per a Bordalás. Thierry ja va demostrar l’última jornada que es troba a una forma física fantàstica i Gayà també. La incògnita principal és Denis Cheryshev.

Així, Maxi, Paulista i Lato es presenten com els tres jugadors que més dificultats tenen per a arribar a este enfrontament, mentres que s’espera que Thierry Rendall, Gayà i Cheryshev siguen una opció per a Bordalás i que siguen inclòs titulars.