ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Paulista i Lato no s’entrenen en la segona part de la sessió

Per Pablo Marquez · 16 Març, 2021

El València ha eixit a entrenar a la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el complicat partit del pròxim diumenge a Mestalla davant el Granada. El club de la Capital del Túria ha guanyat els seus últims tres partits a l’estadi valencianista i vol continuar amb esta dinàmica. Per això, Javi Gracia ha preparat una sessió d’entrenament per a hui.

LES BAIXES DEL VALÈNCIA DE JAVI GRACIA

En primer lloc, segons ha informat Onda Esportiva València, Javi Gracia no ha pogut comptar amb els futbolistes lesionats. Denis Cheryshev encara no ha entrenat amb el grup. Hi ha molta incertesa amb la lesió del migcampista rus, ja que en principi només anava a ser una setmana i ja fa quasi dos mesos que no juga amb els seus companys. Javi Gracia està preocupat, perquè vol recuperar ja al futbolista.

D’altra banda, el genoll de Cristiano Piccini continua causant problemes. El lateral italià està desitjant recuperar-se i tornar a sentir-se futbolista, però des del cos tècnic no volen assumir riscos i s’esperaran a què estiga al 100%.

Per últim, el València va emetre ahir un comunicat mèdic en el qual s’esmentava que Eliaquim Mangala havia sofrit una lesió fribil·lar. El central francés no entra en els plans de Javi Gracia i amb esta lesió estarà unes setmanes fora dels terrenys de joc.

MÉS PROBLEMES A LA SEGONA PART DE L’ENTRENAMENT

D’altra banda, en la segona part de l’entrenament s’ha produït una situació que pot preocupar al valencianisme. El central Gabriel Paulista i Toni Lato no s’han entrenat amb la resta dels seus companys en esta part de la sessió que ha preparat Javi Gracia. La posició de Lato pot ser coberta per José Gayà el qual regressarà el diumenge després de complir la sanció.

A diferència d’açò, la posició de Paulista és més delicada. Després d’haver assenyalat a Diakhaby com a culpable de la derrota al derbi, Javi Gracia haurà d’escollir-lo una altra vegada si Paulista no està en condicions de jugar el diumenge.