ACTUALITAT  

Hugo Duro es converteix en un dels tres valencianistes en marcar als estadis del Reial Madrid, el Barcelona i l’Athletic Club en una temporada

Per Eva Tortajada · 02 Maig, 2024

Després de l’últim enfrontament del València a l’Estadi Olímpic Lluís Companys front al F.C. Barcelona, Hugo Duro ha aconseguit situar-se junt amb les llegendes valencianistes David Villa i Guillermo Gorostiza. I és que Duro ha assolit durant aquesta campanya marcar en l’estadi del Reial Madrid, el del Barça i el de l’Athletic Club en lliga, una cosa que només havien assolit Villa i Gorostiza abans.

El futbolista madrileny està mostrant un gran rendiment al València la present temporada. Amb 13 gols i 4 assistències, Duro és el màxim golejador de l’equip i l’onzé de la lliga, empatat amb el dècim i el nové (Vinícius Jr. i Griezmann).

Pel que respecta a David Villa, el Guaje va realitzar aquest assoliment durant la temporada 2005/2006, en la qual va fer 25 gols i 3 assistències en lliga i en la que el València va terminar a la tercera posició de la taula.

Per la seua banda, Guillermo Gorostiza ho va aconseguir durant la temporada 1941/1942, en la qual el club va guanyar la primera lliga de la seua història. L’extrem va fer 20 gols en lliga durant esta campanya i va endur l’equip a la victòria.

A més a més, durant el passat mes de març, Hugo Duro va entrar en el “top 3” del rànquing de golejadors del València als últims 10 anys, tenint només per davant a Rodrigo Moreno (amb 16 gols en la 2017/2018) i empatat amb Simone Zaza i Paco Alcácer (13 gols en la 2017/2018 i la 2015/2016, respectivament).