ACTUALITAT  

Foulquier i Yaremchuk completen la sessió d’entrenament amb la resta del equip

Per Mauro Pérez · 02 Maig, 2024

En la sessió d’entrenament de hui del València CF, s’ha vist el retorn de dos jugadors clau al treball amb l’equip. Romain Foulquier i Roman Yaremchuk, els qui han estat absents a causa de lesions, han completat l’entrenament al costat de la resta del grup.

La participació de Yaremchuk en l’entrenament, indica un pas positiu en la seua recuperació i augmenta les esperances de poder entrar en la convocatòria per al partit contra l’Alavés.

D’altra banda, Fran Pérez i José Luis Gayà, dos pilars fonamentals en l’estructura de l’equip, s’han vist obligats a fer treball en el gimnàs durant la sessió de hui. Això suggereix que els dos jugadors podrien estar bregant amb molèsties físiques que requereixen cures especials.

La situació de Pérez i Gayà serà cuidada de prop pel cos mèdic del club, amb l’esperança que puguen recuperar-se a temps per als pròxims partits de l’equip. La seua absència en l’entrenament de hui planteja interrogants sobre la seua disponibilitat per a les pròximes jornades. La situació de Fran Pérez no millora dels seus problemes d’esquena, que li va deixar apartat del partit contra el Barcelona

Amb Foulquier i Yaremchuk de tornada en el grup i el treball de recuperació de Pérez i Gayà en curs, el València CF continua la seua preparació per a afrontar els pròxims partits que es presenten en el tram final de la temporada.