+  PRIMER EQUIP

Partit de gran importància per a l’equip i l’afició

Per Cristian Año · 05 Març, 2016

Una setmana després de la derrota en casa, torna la Lliga a Mestalla. El València s’enfronta demà a un totpoderós Atlètic de Madrid, situat en la segona posició de la classificació.

Tot i el poc joc mostrat aquest any pel València CF, i el bon estat de forma que arrosseguen els del “CholoSimeone els darrers anys, Mestalla va viure una gran festa l’últim partit que es va disputar contra aquest rival. Un marcador final de 3-1 feia que la grada es tornara boja en els primers 13 minuts, o el VCF va fer 3 gols. I aquesta festa inoblidable és la que s’espera viure altra vegada.

La grada d’animació, Curva Nord 10, ha tornat a dirigir-se a la massa valencianista per a rebre a l’autobús del València a les 18:00h, en la plaça de l’afició, i mostrar el suport al seu equip des del minut 0. La mala situació del València està fent que la gent es mobilitze; i aquest partit no serà menys.

Demà es viurà un gran ambient on destacarà la importància de traure punts de Mestalla i agafar confiança de cara a la competició europea. Un partit vital per a l’equip i l’afició, eixa unió tan característica del valencianisme.