ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Papi Gavi guanya el Premi Blanquinegres al millor ambaixador del valencianisme

Per Alex Alfaro · 25 Octubre, 2023

Papi Gavi ha guanyat el Premi Blanquinegres al millor ambaixador del valencianisme. El guardó ha sigut entregat després de rebre més de 6737 vots populars. L’objectiu d’este premi era reconéixer la importància de totes aquelles persones mediàtiques que malgrat no residir a València, defensen i representen al club lluny de les nostres fronteres.

Ha sigut una competició igualada al costat d’altres grans candidats com Perxita, Arturo Valls o el gran Alex Gadea. Finalment, el jurat conformat per quatre periodistes (Alfonso Gil, Dani Meroño, Cristina Bea i Amelie Bonell) han decidit atorgar-li el premi a Alejandro Gavilán, també conegut com Papi Gavi.

La història d’Alejandro és singular ja que no va nàixer a València. Es va aficionar al club després de conéixer l’estadi de Mestalla. Des d’eixe dia la seua vida va canviar i defensa al València com ningú.

Papi Gavi va aconseguir trobar un lloc en el seu atapeït calendari d’streams i esdeveniments per a recollir el premi presencialment davant 200 persones a la Sala Alfons el Magnànim.