Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Paco Roig: “Vaig intentar comprar el València i no vaig poder”

Per Alex Alfaro · 18 Juliol, 2021

Paco Roig, ex president del València C.F ha atés els companys de “El Confidencial” sense deixar ni un tema sense tractar. Durant la seua etapa com a president va tindre els seus més i els seus menys: subcampió de la Copa del Rei del 95, subcampió de Lliga en el 96 i va assentar les bases del València del doblete. No obstant això, després d’una xiulada enfront del Salamanca va decidir abandonar el club, venent les seues accions a l’empresari Juan Soler, que va acabar arruïnant al València.

Situació actual del València

Aquests de Singapur són una banda. Jo al València ho sent. Aquests no. Són uns barruts i uns xoriços. Jo vull que es vagen d’ací. Però no vull que el València perda mai. Peter Lim està amagat. Ara, per fi, els done l’enhorabona als polítics perquè els han dit que ja està bé (el govern socialista de Ximo Puig està pressionant a Lim perquè abandone Mestalla).

¿Quina solució hi ha?

Tu què faries perquè tancara el Corte Inglés? No anar. Jo no aniré. Si volen anar els meus fills o els meus néts… Murthy cobra més del que cobrava jo (Roig es va posar de sou l’1% del pressupost) i no sap res.

De qui és la culpa?

Tot ve de quan Manolo Llorente (president entre 2009 i 2013) es va emportar la pasta en el traspàs de Vila al Barça. El camp va arruïnar al València, que és el mateix que li està passant al Madrid. Juan Bautista Soler no havia d’haver sigut mai president del València perquè no estava capacitat.

Intent de compra

Jo, a través d’un tio molt important, he intentat comprar el club, sense que saberen que estava jo, i no he pogut. Per què no volen vendre? No ho sé. Crec que volen muñir la vaca i deixar-la. Són una banda. No volen fer el camp ni millorar l’equip. No té cap sentit. Pensa en alguna cosa que t’agrade, la cosa siga, i que no li faces cas. A tu t’agrada una dona, un xalet, un cotxe… i et preocupes per això. Per què no fan res pel València?