ACTUALITAT  

Paco Roig critica a Peter Lim i dona la seua solució per a aconseguir la marxa del màxim accionista

Per Alejandro Fernandez · 21 Septembre, 2023

L’expresident del València, Paco Roig, ha concedit una entrevista en el programa Esports Migdia de València Capital Ràdio. Paco Roig ha criticat a la propietat del club i la seua administració, ha confessat quines mesures hauria de prendre l’alcaldessa de la ciutat i ha comparat al València amb el Vila-real del seu germà, Fernando Roig.

“Peter Lim s’emporta la pasta, si vol que em porte al jutjat”, ha declarat Roig en plena entrevista. L’empresari valencià ha comentat que Peter Lim està al València “per a guanyar diners” i que “mentre s’emporte 20-30 milions no deixarà el club”. A més, ha confirmat que el màxim accionista del València no té al club en venda, segons li han informat coneguts seus.

Per a Paco Roig les institucions valencianes haurien de ser dures amb Peter Lim i ha apuntat que l’alcaldessa actual de València, María José Català, “ha de tindre valor i plantar-li cara a Lim”. “L’alcaldessa ha de portar-ho al jutjat i després llevar-li la llicència. I després tancar Mestalla. Parlar amb el Llevant i jugar els dos en el camp del Llevant”, ha donat com a solució Paco Roig per a aconseguir la marxa de Lim.

L’expresident del València ha comparat la gestió del seu germà al capdavant del Vila-real amb la de Meriton al València. “Per 130 milions d’euros ha venut el meu germà aquesta temporada”, ha comentat sobre la gestió del Vila-real en comparació amb la de Peter Lim al capdavant del València. Roig creu que el València té bons jugadors, però que Lim vendrà a futbolistes com Javi Guerra i Mamardashvili.

En relació amb el futur del club valencianista, Roig pensa que “el primer és aconseguir la marxa de Peter Lim” i el següent és “que vinga algú que sàpia de futbol”. A més, Paco Roig ha confirmat que descarta tornar a ser president del València.

Hola