Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Pablo Delgado, assessor de ‘De Torino a Mestalla’: “Una solució és l’execució subsidiària”

Per Gerard Gálvez · 18 Maig, 2021

Hui, a Ser Deportivos València ha parlat Pablo Delgado, l’assessor jurídic de la plataforma ‘De Torino a Mestalla’, amb l’objectiu de realitzar una anàlisi i donar a conéixer les conseqüències de l’informe de la ATE d’urbanisme.

Pablo Delgado ha declarat que estan contents amb la resolució:

Estem satisfets perquè l’Administració està fent els passos necessaris per a resoldre la ATE incomplida i, per això, no hi ha motiu per a anar a un jutjat.

Planteja possible solucions

Una fórmula és que l’Administració puga declarar l’EXECUCIÓ SUBSIDIÀRIA i substituir les obligacions ATE de Meriton a un tercer però amb l’obligació de pagament de Lim.

Conseqüències de l’Execució Subsidiària

Si, a una execució subsidiària, Lim responguera que no posa els diners obligatoris l’Administració podria embargar els béns del VCF que podria portar al club a concurs.

Una de les concessions del contracte estipula que, si es deprecia el valor de la garantia hipotecària (solar Mestalla), el banc podria resoldre la hipoteca de forma anticipada.

L’únic objectiu de ‘DTaM’

Que es complisca la llei. Aquesta és l’única pretensió de la nostra plataforma amb Administració i Fundació per a saber el grau de compliment de Meriton en el VCF.

Què passaria amb les accions?

Hem calculat com es podrien restituir les accions a la societat valenciana dins de la realitat d’un possible concurse conseqüència d’una execució subsidiària.

Responsabilitat de Lim

Si es fa complir la llei, Lim no posa els 150M i, com a conseqüència, el VCF acaba en concurs, serà només responsabilitat de LIM i els seus sequaços.